Koninklijke Tichelaar B.V. zoekt een

werkvoorbereider/calculator  m/v

Waarom

Koninklijke Tichelaar B.V. heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot uitvoerder en toeleverancier van complexe keramische producten voor de bouw. De afzet richt zich in toenemende mate op de (internationale) bouwnijverheid, waarvoor in nauwe samenwerking met de architect nieuwe materialen voor met name gevels wordt ontwikkeld. De strategie van de onderneming is zowel gericht op verdere uitbreiding van dergelijke projecten als op het zelfstandig ontwikkelen van een keramisch gevelbekledingssysteem. In lijn met deze groeiambitie is aanvulling van onze bouwkundige kennis noodzakelijk.

Wie
Wij zoeken een zelfstandig persoon met een open en enthousiaste werkhouding, die een groot verantwoordelijkheidsgevoel kent. HBO werk- en denkniveau en bouw gerelateerde kennis uit opleiding en werkervaring is een vereiste. Een goede beheersing van de Engelse taal in spreken, lezen en schrijven is noodzakelijk. Beheersing van de Duitse taal is een pre.

Wat
In nauwe samenwerking met de productieleider bereid je als werkvoorbereider/calculator diverse projecten voor op basis van het bestek of andere relevante informatie, rekening houdend met de geldende normen en voorschriften in Nederland en het buitenland (NEN, ASTM, BS etc.). Verder ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van een juiste voorcalculatie en voor het inkopen en afroepen van relevante grondstoffen en halffabricaten.

Hoe
Als je geïnteresseerd bent kun je een brief of email met je achtergrond en CV sturen naar:
Koninklijke Tichelaar B.V.
T.a.v. Marlies van Wigcheren
Postbus 11
8754 ZN Makkum
marlies.vanwigcheren@tichelaar.nl
Telefoon: 0515-231341

Wil je vooraf meer informatie dan kan je op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur telefonisch contact opnemen en vragen naar S. Wiersma.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld