Vacature productieleider

Wij zijn op zoek naar een: enthousiaste productieleider

Koninklijke Tichelaar B.V. (1572), is het oudste keramische bedrijf in Nederland en wereldwijd  dé absolute specialist op het gebied van keramiek en glazuren. Door de eeuwen heen hebben wij een onschatbare bron aan kennis en kunde opgebouwd. Met onze uitgebreide kennis en vakmanschap helpen wij de architect zijn/haar visie te verwezenlijken in keramiek. De werkwijze van Koninklijke Tichelaar is ingericht om via co-creatie met architecten  via innovatie, processen, uitvoering en verwerking  projecten te realiseren. Dat blijkt uit de vele aansprekende architectuur projecten die we in samenwerking hebben ontwikkeld en grote bekendheid genieten in binnen- en buitenland.

Wat is het functieprofiel:
Als productieleider ben je samen met twee collega’s verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten en leiden van je eigen projecten in de fabriek tot en met de uitlevering. Je zorgt
voor een goede afstemming met betrekking tot de productieplanning met de afdelingen werkvoorbereiding en commercie. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren, monitoren en controleren van deze productie/planning en, werken volgens werkinstructies/ protocollen. Uiteraard zorg je er te allen tijde voor dat de producten voldoen aan de door de klant gestelde eisen. Je begeleidt de medewerkers tijdens het werkproces, stelt de juiste prioriteiten en stuurt indien nodig bij. Je bent verantwoordelijk voor het functioneel en vaktechnisch aansturen van het team en de meest optimale inzet van de productiemiddelen. Je draagt zorg voor een goede samenwerking en sfeer. Tevens krijg je de ruimte om de structuur en werkprocessen aan te passen in het belang van de organisatie en het team.
Naast je dagelijkse taken en verantwoordelijkheden denk je mee over de strategische keuzes op gebied van bedrijfsvoering en automatisering.

Wij zoeken iemand die:
  • energiek ingesteld is en goed om kan gaan met een complex wisselend projectenaanbod en dit goed weet te vertalen naar de productievloer;
  • die prettig in de omgang is;
  • een open en enthousiaste werkhouding heeft;
  • resultaatgericht en stressbestendig is;
  • een afgeronde technische HBO opleiding heeft of door ervaring heeft verkregen;
  • leidinggevende ervaring heeft in een productieomgeving;
  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft en zich bewust is van zijn voorbeeldfunctie;
  • goed overzicht kan houden en flexibel en proactief is;
  • van aanpakken weet en nuchter en communicatief sterk is.


Wat mag je van ons verwachten:
Werken bij Koninklijke Tichelaar betekent werken bij het oudste keramische bedrijf van Nederland. Lange termijn denken en duurzaam ondernemen zit dus in onze DNA.
Samen met je collega’s werk je aan projecten die zeer aansprekend zijn en grote impact op hun omgeving hebben (zie onze website voor de schitterende referentieprojecten).
In het realiseren van onze ambitie geloven wij dat onze organisatieontwikkeling parallel moet gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij willen daarom graag met je in gesprek over je ambities en hoe wij daar gezamenlijk invulling aan kunnen geven.

Wij bieden jou een zelfstandige en afwisselende baan met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een ambitieuze werkomgeving.

Spreekt dit je aan?


Stuur dan uiterlijk 17 mei 2019  per e-mail, een sollicitatiebrief met CV naar  marlies.vanwigcheren@tichelaar.nl.

Wil je vooraf meer informatie dan kun je op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur telefonisch contact opnemen via : 0515-231341 en vragen naar Marlies van Wigcheren.
 
nieuws
© 2018 Koninklijke Tichelaar B.V. | Kalkovens 1, 8754 GP Makkum
alle rechten voorbehouden | algemene voorwaarden | privacy beleid | disclaimer | cookies | home