Productiemedewerker

Koninklijke Tichelaar B.V. zoekt een

Productiemedewerker

Ter versterking van het huidige team  zijn wij op zoek naar een enthousiaste productiemedewerker voor diverse werkzaamheden.

Als productiemedewerker ligt het accent op het uitvoeren van handelingen zoals het vormen en glazuren van keramische producten, het bedienen en  schoonmaken van machines welke zijn gebruikt voor de productie, het registreren van productiegegevens , het sorteren van de keramische producten waarbij uiteraard de voorschriften inzake kwaliteit, ARBO en veiligheid worden nageleefd.

Wij zoeken jou, iemand met een open en enthousiaste werkhouding, prettig in de omgang, iemand die mee denkt en die graag de handen uit de mouwen steekt. 

Verder heb je enige jaren werkervaring in een productieomgeving en ben je in het bezit van een afgeronde MBO opleiding. 

Wij bieden jou een zelfstandige en afwisselende baan met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een ambitieuze werkomgeving. 

Spreekt dit je aan, stuur dan uiterlijk 21 oktober 2018  per e-mail, een sollicitatiebrief met CV naar marlies.vanwigcheren@tichelaar.nl.

Wil je vooraf meer informatie dan kun je op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur telefonisch contact opnemen via : 0515-231341 en vragen naar Marlies van Wigcheren

Acquisitie  n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.